Možete nas kontaktirati svakog dana
Brojevi telefonu su: 063/318 643 i 011/2509 937

Cene

Spomenici cene.

Kamenorezacka radnja Mile nudi veliki izbor nadgrobnih spomenika po povoljnim i pristupačnim cenama.

Pročitajte ovo da biste saznali više o ceni nadgrobnih spomenika.

Cena spomenika zavisi od kubikaže kamena, dizajna, vrste i boje materijala koji se koristi, završne obrade i drugih sličnih faktora.
Takođe, različite vrste nadgrobnih spomenika, kao što su lučni spomenici, spomenici sa oborenim ivicama, grobnice, nadgrobni spomenici sa poklopnom plocom, itd. imaju različite cene. Ako ste u potrazi za različitom bojom, možda ćete želeti da razmotrite granit, jer je dostupan u raznim bojama, kao što su bela, siva, crna, crvena, itd.

Danas, ljudi uglavnom biraju granitne nadgrobnih spomenika. Oni su izdržljivi, otporni i isplativi.

– Spomenici cene se razlikuju od vrste granita. Najpovoljniji spomenik je od imapale koji je tamno sivi. Ako želite spomenik povoljno, naša kamanorezažka radnja moze da vam preporuči jednostavan ravan spomenik od impale sa jednom slikom i vazom.

– Ako pak želite potpuno crni spomenik u mogućnosti smo da vam ponudimo bengal i gunu. Takođe nudimo spomenike i u drugim bojama. Spomenici cene zavise od materijala.

-Takođe nudimo umetničicke slike gravirane u kamenu, vaze, skulpture, livena slova, liveni ramovi za slike, kandila od granita, klupice itd.
Umetničicke slike su gravirane u granit i one predstavljaju najbolji izbor, jer gravura odoleva svim vremenskim uslovima dugi niz godina. Crtanje slika na spomenicima se radi direktno na pločama spomenika ili na manjim pločama koje se lepe na spomenike. Pločice za slike su izrađene od najkvalitetnijeg crnog materijala, a gravura je postojana koliko i granit od koga je spomenik izrađen. Takođe graviramo slova za nadgrobne spomenike i vršimo njihovu obnovu srebrnom ili zlatnom bojom.

spomenici cene

 

 

 

 

 

 

 

Za bilo koji nadgrobni spomenik da se odlučite, Kamenorezačka radnja Mile nudi gratis jednu vaznu, jednu crno belu sliku u porcelanu i neograničeni broj klesanih slova. Montaža spomenika je besplatna.

Kamenorezačka radnja Mile nudi veliki izbor spomenika, mozete pogledati nas katalog ovde da biste videli fotografije nekih od naših spomenika u raznim bojama i stilovima.

Za sve informacije kontaktirajte nas na broj 063/318 643 ili nam pišite na email adresu pavlovic.ms@gmail.com i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Srdačan pozdrav,
Vaš Kamenorezac Mile